Automaalari Paakkisen automaalaamo Oy:lle Hollolaan

 Automaalari Paakkisen automaalaamo Oy:lle Hollolaan

Etsimme tehokasta ja osaavaa automaalaria Hollolaan kokoaikaiseen työsuhteeseen

Olet etsimämme automaalari, mikäli sinulla on valmiudet hoitaa automaalaamon päivittäiset työt itsenäisesti ja olet tarkka työsi jäljestä. Pääasiallisesti työtehtäviisi kuuluu automaalauksen pohjatöiden teko, pienet purku- ja kasaustyöt sekä ruiskutukset. Palvelualttiuden katsomme eduksesi, sillä tätä työtä teemme asiakkaitamme varten.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista työtehtävistä. Toivomme myös, että sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja kokemusta erilaisista automaaleista, sekä Cabas-laskentajärjestelmästä. Asenteesi kuitenkin ratkaisee.

Me yrityksenä tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, joka palkitsee ahkeraa työntekijää. Käytössämme on Palkkarakenne 2000. Tämän lisäksi saat ympärillesi osaavan ja mukavan työporukan, jossa olemme valmiita joustamaan puolin jos toisin.

Mikäli tunnistit itsesi ja olet uutta työpaikkaa vailla, niin ota yhteyttä joko osoitteessa paakkisen.automaalaamo@phnet.fi tai soittamalla 0400 357 310. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.