Osallistu Awuxin hiihtoloma-arvontaan

Arvomme kaikkien osallistujien kolme kappaletta 100 euron arvoisia Neste lahjakortteja. Neste Lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste-asemilla. Osallistuminen kilpailuun on helppoa, täytä vain oheisen lomakkeen tiedot ja olet mukana arvonnassa!

Kilpailu on käynnissä 19.2.–14.3.2021. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpailuun osallistujan tulee olla 18-vuotias. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kilpailuajan päätyttyä. Tutustu tarkempiin kilpailusääntöihin.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Säännöt

Awux-hiihtoloman arvonta: Voita 100 € polttoainelahjakortti -kilpailusäännöt

Awux Autopalvelut Oy:n kilpailusäännöt

Kilpailun järjestäjä:

Awux Autopalvelut Oy

c/o Autotrio Oy, Juvan Teollisuuskatu 26, 02920 ESPOO
Y-tunnus: 2733532-9

Kilpailuun osallistuminen ja palkinnot

Kilpailuaika: 19.2.–14.3.2021.

Palkinto: 100 euron arvoinen Neste lahjakortti. Neste Lahjakortin avulla voit maksaa polttoaineostoksesi Suomen Neste-asemilla.

Kilpailuun osallistutaan kilpailulomakkeen kautta.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on voittajalle henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa toiselle henkilölle.

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun osallistujan tulee olla 18-vuotias.

Järjestäjän vastuu

Awux Autopalvelut Oy vastaa arpajaisverosta. Awux Autopalvelut Oy:n tai Awux-ketjuun kuuluvien yritysten yrittäjät, työntekijät, heidän perheensä tai tämän kilpailun toteuttamiseen osallistuneet henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun.

Mikäli kampanjaan liittyvästä promootiomateriaaleista löytyy paino tai jokin muu virhe, Awux Autopalvelut Oy tai kilpailun yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Awux Autopalvelut Oy kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai palkinnon käytöstä. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman vuoksi.

Awux Autopalvelut Oy pidättää oikeuden muuttaa kilpailuiden sääntöjä kaikkina ajankohtina.

Palkinnon saaja vastaa kaikista muista palkinnon käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Osallistuminen kilpailuihin

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä virheelliset tai näiden sääntöjen vastaiset osallistumiset kokonaisuudessaan ilman korvausvelvollisuutta osallistujalle. Järjestäjällä on oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä vilppiä.

Kaikki arvontaan osallistuvat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä voi hylätä minkä tahansa henkilön osallistumisen kilpailuun omalla päätöksellään.

Henkilötietojen käsittely

Osallistuessasi kilpailuun noudatamme henkilötietolakia kerätessämme osallistumistietoja. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme.  Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja (nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero) säilytetään kilpailun päätyttyä kolme kuukautta minkä jälkeen ne poistetaan.

Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena.

Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen.

Kilpailuun osallistumisen yhteydessä pyydetään erikseen markkinointilupa. Markkinointiviesteistä voi kieltäytyä milloin tahansa.

Voitosta ilmoittaminen

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kilpailun päättymisen jälkeen, viimeistään 21.3.2021. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa yhteydenotosta, arvotaan palkinto uudestaan.

Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa luvan nimensä julkaisemiseen voitosta ilmoittamisen yhteydessä. Lisäksi voittajasta otetaan kuva Awux Autopalvelut Oy:n Facebook-sivuille.