Awux Helsinki Heikinlaakso etsii lisää työntekijöitä

Helsingin Heikinlaaksossa toimiva Autokorjaamo Kanerva hakee 1-2 autohuollon ja korjauksen ammattilaista vahvistamaan joukkoaan. Hakijan valmiuksista riippuen sopivia tehtäviä on tarjolla niin asentajille, peltisepille, maalareille kuin asiakaspalveluunkin. Perusedellytyksiä työssä ovat palvelualttius, rehellisyys, oma-aloitteisuus ja palava halu kehittyä ammatissaan.

– Autonkorjaus on palveluammatti, jossa asiakas on aina keskiössä, siksi etsimme nimenomaan oikealla asenteella varustettua tekijää. Jos kokemusvuosia alalta ei vielä täysammattilaisuuteen oikeuttavaa määrää olisikaan, meille pääsee kokemusta kartuttamaan, kunhan sinulta löytyy päättäväisyyttä ja motivaatiota oppia ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä luontaista halua auttaa ihmisiä, sanoo yrittäjä Kari Kanerva.

Mikäli kiinnostuit, ole sähköpostitse yhteydessä Kariin: kari@autokorjaamokanerva.fi ja laita aiheeksi Rekry 2020.

Autokorjaamo Kanerva Oy

Awux–ketjuun kuuluva Autokorjaamo Kanerva on Helsingin Heikinlaaksossa sijaitseva ammattitaitoinen ja palveleva kolarikorjaamo ja automaalaamo. Palvelukokonaisuuteen myös autohuollot ja kaikki autokorjaamon työt. Yritys toimii lisäksi vakuutusyhtiöiden hyväksymänä vahinkotarkastajana.

Vuosikymmenten kokemuksella Autokorjaamo Kanervassa hoituvat niin peltityöt, muovikorjaukset kuin maalauksetkin ja samassa osoitteessa asiakaslähtöisellä otteella onnistuvat niin määräaikaishuollot, tuulilasinkorjaukset, rengastyöt tai vaikka katsastuskorjauksetkin.

Sienitie 40, 00760 Helsinki
030 636 4080