Awux Vantaa Askisto haluaa ammattitaitoisen korimekaanikon

 Awux Vantaa Askisto haluaa ammattitaitoisen korimekaanikon

Vantaan Askistossa, Vihdintien varressa toimiva Espoon Automaalaamo kasvattaa korikorjauskapasiteettiaan ja etsii tiiminsä vahvistukseksi jo oppivuotensa tehnyttä korimekaanikkoa.

– Me pidämme paitsi hyvästä työnjäljestä myös reippaasta työnteosta. Porukkamme on tottunut pelaamaan yhteen ja hitsautunut aika mukavasti tiiviiksi ryhmäksi. Uuden jäsenemme pitää siis olla joukkuepelaaja, jolla on hyvät yksilötaidot, summaa Awux-yrittäjä Ari Lintunen.

– Uuden opettelua alalla riittää, joten vaikka kokemusta arvostetaankin, paikalleen jämähtäneet eivät tässä porukassa pärjää. Asianmukaisen ammattimiehen palkan lisäksi luvassa on asialliset puitteet ja työkalut. Jos on vielä halua kehittää koko porukan tekemistä, niin se lasketaan ehdottomasti plussaksi.

EAM-autokorjaamossa tarjolla on monipuolinen tehtäväkenttä. Joustavuutta pidetään arvossa puolin ja toisin, esim. työaikoja on mahdollista suunnitella myös tavanomaisesta poikkeavasti.

Jos tehtävä ja hyvässä porukassa kehittyminen kiinnostaa, kerro itsestäsi ja kysy asiasta tarkemmin suoraan Arilta: ari@eamoy.fi Jos yhteinen sävel löytyy, työt voi aloittaa vaikka saman tien.

Espoon Automaalaamo Oy / EAM-autokorjaamo

EAM-autokorjaamona tunnettu yritys on paitsi kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriotarkastaja ja kumppani kolarikorjauksissa ja maalauksissa, myös täyden palvelun monimerkkikorjaamo. Saman katon alla onnistuvat kaikki huoltotytöt ja korjaukset ilmastoinnin huolloista määräaikaishuoltoihin ja rengaspalveluista vaativiin korjaustöihin.