Awux Vantaa Askisto kaipaa lisävoimia rengassesonkiin

 Awux Vantaa Askisto kaipaa lisävoimia rengassesonkiin

Syksyn rengassesonki lähestyy! Vantaan Askistossa, Espoon automaalaamossa rengasasiakkaiden määrä on kasvanut niin paljon, että lisäpanostuksia palveluun tarvitaan.

Tilaa olisi riuskaotteiselle ja käsistään kätevälle tekijälle, jonka hoivassa renkaat vaihtuvat vikkelästi ja selkeät perushuoltotehtävät hoituvat yhtä lailla.

”Meillä tehtäväkenttä on monipuolinen. Rengassesongilla riittää renkaanvaihtourakkaa, mutta avun tarvetta on myös perushuoltosuorituksissa kuten öljynvaihdoissa tai jarrupalojen vaihdossa, esim. kokeneemman mekaanikon työparina”, yrittäjä Ari Lintunen toteaa.

Tehtävä on määräaikainen, mutta jos työ maittaa ja homma sujuu, niin mahdollisuus on myös jatkuvaan työsuhteeseen. Työt voi aloittaa heti, määräaikaisuus päättyy viimeistään joulukuussa, talven tulosta riippuen. Ilmoittaudu töihin tai kysy asiasta tarkemmin suoraan Arilta: ari@eamoy.fi

Espoon Automaalaamo Oy / EAM-autokorjaamo

EAM-autokorjaamona tunnettu yritys on paitsi kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriotarkastaja ja kumppani kolarikorjauksissa ja maalauksissa, myös täyden palvelun monimerkkikorjaamo. Saman katon alla onnistuvat kaikki huoltotytöt ja korjaukset ilmastoinnin huolloista määräaikaishuoltoihin ja rengaspalveluista vaativiin korjaustöihin.