Awux Vantaa Askisto hakee ennakkoluulotonta automaalaria

 Awux Vantaa Askisto hakee ennakkoluulotonta automaalaria

Vantaan Askistossa, Vihdintien varressa toimiva Espoon Automaalaamo etsii nuorekkaaseen ammattilaisjoukkoonsa vahvistukseksi osaavaa, ennakkoluulotonta automaalaria.

– Meillä on koossa työhönsä ja sen kehittämiseen innolla suhtautuva porukka ja siitä haluamme pitää kiinni myös uusien työkavereiden osalta. Laatuvaatimuksemme ovat korkealla, joten kokemusta ja näyttöjä pitää olla jo kerrytettynä, mutta tarvitaan myös valmiutta ajatella avarasti ja ennakkoluulottomasti. Kehitämme työtapojamme ja opiskelemme uutta jatkuvasti, joten aika ei varmasti käy pitkäksi, sanoo Espoon Automaalaamon Ari Lintunen, yrittäjä jo toisessa polvessa.

EAM-autokorjaamossa tarjolla on monipuolinen tehtäväkenttä. Joustavuutta pidetään arvossa puolin ja toisin, esim. työaikoja on mahdollista suunnitella myös tavanomaisesta poikkeavasti.

Jos tehtävä ja hyvässä porukassa kehittyminen kiinnostaa, kerro itsestäsi ja kysy asiasta tarkemmin suoraan Arilta: ari@eamoy.fi. Jos yhteinen sävel löytyy, työt voi aloittaa vaikka saman tien.

Espoon Automaalaamo Oy/ EAM-autokorjaamo

EAM-autokorjaamona tunnettu yritys on paitsi kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriotarkastaja ja kumppani kolarikorjauksissa ja maalauksissa, myös täyden palvelun monimerkkikorjaamo. Saman katon alla onnistuvat kaikki huoltotytöt ja korjaukset ilmastoinnin huolloista määräaikaishuoltoihin ja rengaspalveluista vaativiin korjaustöihin.