Seitsemää uutta tekijää etsitään!

 Seitsemää uutta tekijää etsitään!

Keräsimme kesän kunniaksi yhteen nippuun avoimet työpaikat Awux-ketjussa. Ja niitähän löytyi! Yksi paikka meni jo, liity sinäkin Awuxin tekijöihin!

AUTOMAALARI ESPOOSEEN

Awux Espoo | Juvanmalmi eli Autotrio on osaavien tekijöiden keskittymä. Nyt aktiivisen porukan vahvistukseksi haetaan samanhenkistä automaalaria. Jos kiinnostaa, niin laita viesti ja kerro itsestäsi lyhyesti mikko.thurman@autotrio.fi tai soita suoraan Mikolle 050 440 6755, niin päästään asiassa eteenpäin.

AUTOMAALARI KUOPIOON

Awux Kuopio eli Automaalaamo Kari Pentikäinen edustaa ylä-Savon kenties kovinta ammattitaitoa alallaan – jo toisessa polvessa. Työtä pelkäämättömälle ja osaavalle automaalarille olisi mukavat työkaverit tarjolla. Laita viesti ja kerro itsestäsi lyhyesti kari.pentikainen@dnainternet.fi tai soita suoraan Joonas Pentikäiselle 017 261 8252, laitetaan rattaita pyörimään.

YLEISMEKAANIKKO KUOPIOON

Awux Kuopiolla eli Automaalaamo Kari Pentikäisellä olisi tarve myös taitavalle yleismekaanikolle. Pääasiallinen  tehtäväkenttä lasinvaihdot ja korikorjauksen purku- ja kasaustehtävät. Jos on taipumusta ja kiinnostusta myös ajoittaisiin korimekaanikon töihin, niin se lasketaan plussaksi. Laita viesti ja kerro itsestäsi lyhyesti kari.pentikainen@dnainternet.fi tai soita suoraan Joonas Pentikäiselle 017 261 8252, viritetään keskustelu käyntiin.

KORIMEKAANIKKO KANGASALLE

Awux Kangasala eli Kolarimaalauscenter on vahvassa nosteessa. Tuliterissä tiloissa aivan Tampereen rajalla työtä tehdään vauhdilla, laadustaan tippaakaan tinkimättä. Kykenevälle korimekaanikolle löytyy täältä hyvä paikka.  Laita viesti ja kerro itsestäsi lyhyesti joonas@kolarimaalauscenter.fi tai soita suoraan Lampisen Joonakselle, 030 636 4390, ja kysy lisää.

KORIMEKAANIKKO RIIHIMÄELLE

Awux Riihimäki eli Dini-Auto tarvitsee ainakin syyskaudeksi vahvuuteensa yhden pätevän korimekaanikon lisää. Homman sujuessa voi pestikin jatkua. Jos osuu piirustuksiin, niin laita viestiä janne.pekkarinen@diniauto.fi  tai voit soittaakin suoraan Jannelle 030 636 4480. Suunnitellaan tarkemmin porukassa.

HUOLTOMEKAANIKKO RIIHIMÄELLE

Awux Riihimäellä eli Dini-Autossa on tarjolla lisäksi vakituinen työsuhde hyvälle huoltomekaanikolle.  Monipuolisen tehtäväkentän lisäksi tarjolla on huippuluokan työkaverit ja reipas meininki. Myös tästä lisätietoja  janne.pekkarinen@diniauto.fi  tai puhelulla Jannelle suoraan  030 636 4480.

HUOLTOMEKAANIKKO VANTAALLE

Awux Vantaa | Askisto eli Espoon Automaalaamo tarjoaa kolarikorjauksen ja maalauksen lisäksi myös täydet huoltopalvelut. Nyt pätevä monimerkkihuolto lisää kapasiteettiaan ja yhdelle osaavalle ja monipuoliselle huoltomekaanikolle olisi paikka vapaana.  Jos tunnistit tästä omia piirteitäsi, laita viestiä ari@eamoy.fi tai soita suoraan Lintusen Arille 040 827 5743, jutellaan lisää.

Jos et itse täytä mitään näistä tuntomerkeistä, mutta tiedät tuttavapiiristäsi jonkun, joka täyttäisi mitat ja olisi kiinnostunut aiheesta, niin lähetä hänen nimensä ja yhteystietonsa (kysy lupa ensin) ja me olemme vihjeesi perusteella yhteydessä häneen. Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, niin maksamme vinkkaajalle 200 euron vinkkipalkkion.