Kun tilaat tästä Awuxin uutiskirjeen 24.3.2023 mennessä, voit voittaa 295 € arvoisen PCS-pinnoitteen autosi maalipinnalle Awux Turun toimipisteessä.

Pinnoite muodostaa auton maalipintaan kestävän kalvon, joka suojaa maalipintaa lialta ja maantiesuolalta. Käsittelyn jälkeen auto on helppo pitää puhtaana eikä sitä tarvitse vahata.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti (sähköposti / puhelin). Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Awux Turulla oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyn samalla, että tietoni tallennetaan Awux Autopalvelut Oy:n rekisteriin.

Katso kilpailuehdot

Kolarikorjaamo Hellman Oy / Awux Autopalvelut Oy -ketjun arvonta Kauppakeskus Myllyn Myllytys-viikonloppuna 18.-19.3.2023
Arvonta maalipinnan keraaminen pinnoite arvo 250 € Awux Turun (Valurinkatu 1) maalaamossa.

Arvonnan järjestäjä Awux Turku / Kolarikorjaamo Hellman Oy

Arvonnan alkamis- ja päättymispäivä sekä osallistumiskelpoisuus
Osallistuminen arvontaan on mahdollista Kauppakeskus Myllyn tapahtumassa Hellman Oy:n osastolla aikana 18.-19.3.2023 skannaamalla QR-koodi tai täyttämällä uutiskirjeen tilauslomake ja tilaamalla Awux Autopalvelut Oy:n uutiskirje. Arvontaan osallistuvat myös kaikki awuxturku.fi-sivulla olevan linkin kautta uutiskirjeen 24.3.2023 mennessä tilannet.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen. Arvontaan osallistuminen ei edellytä ostamista.

Voittajien valitseminen ja ajankohta
Voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken. Arvonta tapahtuu 27.3.2023. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti (sähköposti / puhelin). Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on Kolarikorjaamo Hellmanilla oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Palkinnot
Arvonnan palkinto on maalipinnan keraaminen pinnoite, joka tehdään Kolarikorjaamo Hellmanilla. Palkinnon arvo on 295 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia Osallistumalla arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Kolarikorjaamo Hellman Oy pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Henkilötietojen käsittely
Awux Autopalvelut Oy / Kolarikorjaamo Hellman Oy käsittelee kilpailuun osallistuvien tietoja ainoastaan kilpailun ja arvonnan toteuttamiseksi sekä palkinnon luovuttamiseksi. Uutiskirjeen tilaajien nimi- ja sähköpostitiedot säilytetään uutiskirjeen lähetystä varten. Tietoja ei luovuteta kolmansille tahoille eikä käytä niitä suoramarkkinointiin.

Tietosuojaseloste
Tietosuojaselosteisiin voi tutustua awux.fi ja awuxturku.fi -sivustoilla.

Voittajien nimien julkaiseminen
Voittajan nimi voidaan julkaista Awux Autopalvelut Oy:n ja Kolarikorjaamo Hellman Oy:n www- ja Facebook-sivuilla.

Järjestäjän ja arvontaan osallistujan vastuut
Kolarikorjaamo Hellman Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Arvontaan osallistujat vapauttavat Kolarikorjaamo Hellman Oy:n sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Kolarikorjaamo Hellman Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Voittajan velvollisuutena on vastata kaikista muista palkinnon vastaanottamiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Muut ehdot
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kolarikorjaamo Hellman Oy:n / Awux Autopalvelut Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja.

Kolarikorjaamo Hellman Oy:n / Awux Autopalvelut Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.
Muutoksista ilmoitetaan verkkosivuilla osoitteessa awuxturku.fi.

Tietosuojaseloste