Kaikki Awux-korjaamot ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä vauriotarkastajia

Kaikki Awux-korjaamot ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä vauriotarkastajia. Yhteiset tietojärjestelmät vakuutusyhtiöiden kanssa takaavat asioiden sujuvan hoitamisen pienissä ja suurissa vaurioissa.

Tietojärjestelmä sisältää kaikkien automerkkien varaosatiedot sekä laskentatiedot eri työvaiheille, joten kustannusarviot syntyvät nopeasti ja luotettavasti. Kustannusarvioon liitetään vakuutusyhtiötä varten myös valokuvat vaurioista.

Valitse lähin Awux-korjaamosi alta. Vahinkotarkastus onnistuu aikaa varaamatta. Halutessasi voit myös tehdä aikavarauksen vahinkotarkastukseen itsellesi parhaiten sopivana aikana. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen tekstiviestinä matkapuhelimeesi.

Samalla käynnillä voimme varmistaa, että vahinkoilmoituksesi sisältö on sellainen kuin pitää ja toimitamme tiedot suoraan vakuutusyhtiölle. Yhdellä kertaa voidaan varata aika myös korjaukselle. Asiointi sujuu ripeästi 20-30 minuutissa.

Pienten vaurioiden osalta onnistuu myös korjauksen yhteyteen sovitettu pikavahinkotarkastus. Soitat vain, varaat ajan korjaukseen ja lähetät kuvat vaurioista Awux-korjaamon sähköpostiin. Silloin vahinkotarkastus tehdään samalla, kun tuot auton korjattavaksi.