Awux  – yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa

Jotta korjaustyö saadaan mahdollisimman nopeasti käyntiin, kannattaa vahinkoilmoitus omalle vakuutusyhtiölle tehdä mahdollisimman pian.

Periaatteessa vahinkoilmoituksen voi tehdä sähköisesti, puhelimitse tai käsin erilliselle lomakkeelle. Käytännössä suositeltavin tapa on tehdä ilmoitus suoraan verkon kautta vakuutusyhtiön järjestelmässä. Se takaa nopeimman ja kitkattomimman asian käsittelyn.

Autamme mielellämme vahinkoilmoituksen tekemisessä. Voit koska tahansa kysyä neuvoja Awux-pisteesi asiantuntijoilta tai täyttää vaikka koko vahinkoilmoituksen heidän kanssaan yhdessä verkossa tai Awux-palvelupisteessä, jolloin toimitamme vahinkoilmoituksen puolestasi vakuutusyhtiöllesi.

Suorat linkit vakuutusyhtiöiden vahinkoilmoituksiin löydät alla olevasta listasta.

HUOM! Jos vastapuoli on syyllinen vahinkoon, autosi korjaus korvataan vastapuolen liikennevakuutuksesta. Syyttömällä osapuolella on tällöin mahdollisuus anoa sijaisautoa korjauksen ajaksi, omasta vakuutusturvasta riippumatta. Tätä varten on täytettävä erillinen käyttötarveselvitys, valmiin lomakkeen voit ladata tai tulostaa alla olevasta painikkeesta. Täytä lomake, tulosta ja tuo se myös mukanasi, toimitamme senkin puolestasi vakuutusyhtiöön.

Lataa tästä käyttötarveselvityksen lomake

Tee vahinkoilmoitus suoraan vakuutusyhtiösi palvelussa

VakuutusyhtiöSähköinen vahinkoilmoitus
IFSiirry palveluun
LeasePlanSiirry palveluun
LähiTapiolaSiirry palveluun
PohjantähtiSiirry palveluun
Pohjola VakuutusSiirry palveluun
POP VakuutusSiirry palveluun
Säästöpankin vakuutuksetSiirry palveluun
TurvaSiirry palveluun
FenniaSiirry palveluun

Lataa tästä vahinkoilmoitus