Awux Kangasalalle tuliterät tilat kolarikorjaukseen ja automaalaukseen

 Awux Kangasalalle tuliterät tilat kolarikorjaukseen ja automaalaukseen

Kangasalla sijaitseva Awux-ketjuun kuuluva kolarikorjaamo ja automaalaamo KolarimaalausCenter otti jättiharppauksen tulevaisuuteen rakentamalla kokonaan uudet tilat. Sijainti on vain kivenheiton päässä aiemmista tiloista, aivan Tampereen rajalla, mutta kuitenkin juuri Kangasalan puolella.

Uusissa puitteissa on tilaa kasvavalle toiminnalle ja oivalliset lähtökohdat laadukkaan kolarikorjaustyön tekemiseen. Muuton yhteydessä uusittiin isosti myös työvälineitä ja käytössä onkin nyt huippuluokan kalusto laatutyön tekemiseen. Awux Kangasalan tiimi hoitaa niin isot kuin pienetkin vauriokorjaukset ja maalaukset ammattitaitoisesti, luotettavasti ja nopeasti.

Erityisesti KolarimaalausCenterissä Kangasalla on panostettu maalaukseen. Värinmäärityslaitteisto takaa maalattujen osien vastaavan tarkasti ajoneuvosi alkuperäistä väriä ja markkinoiden edistyksellisin automaalaamolaitteisto mahdollistaa virheettömän ja laadukkaan korjausmaalauksen.

Vanhasta toimipaikasta tuotiin mukana tuttu joustava asenne ja reipas palveluhenki. Siihen kun yhdistetään uudet, viihtyisät ja valoisat asiakaspalvelutilat sekä kätevät sijaisautopalvelut, niin koossa onkin erinomainen paketti kaikille kolarikorjauspalveluita tarvitseville. Parasta Awux-laatua.