Awux Lohjalla työt hoituvat motivoituneen ammattilaisjoukon voimin

 Awux Lohjalla työt hoituvat motivoituneen ammattilaisjoukon voimin

Awux Lohja, eli Test-Tec Oy on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani kolarikorjaukseen ja automaalauksiin. Pettämätön palveluasenne on luonut vankan aseman monien vakuutusyhtiöiden luottokorjaajana. Awux Lohjalle aikataulujen pitäminen on kunnia-asia ja työn laadukas jälki ehdoton vaatimus. 

Awux Lohjan laajaan palveluun kuuluu kolarikorjauksen ja automaalauksen lisäksi tuulilasin korjaukset ja vaihdot, hinaus, rengasmyynti sekä rengashotellipalvelun tarjoaminen asiakkailleen.
Maalaamopuolella Awux Lohjalla onnistuvat kaikki maalaustyöt, paikkamaalauksista vaikka koko auton erikoisvärimaalauksiin. 

Awux Lohja - kolarikorjaamo

Ammattitaidolla jo kymmenen vuoden ajan 

Test-Tec viettää tänä vuonna kymmenvuotisjuhliaanTest-Tecin liiketoiminta alkoi testereiden laitevalmistuksella. Testereitä valmistettiin esimerkiksi jarruviivemittareihin raskaan kaluston perävaunuvalmistajille sekä katsastuskonttoreille direktiivin mukaiseen viivemittaukseen. Vuonna 2012 Test-Tecin palvelut laajenivat heidän aloitettuaan rengasmyynnin muiden palveluiden ohelle. Vuonna 2013 avautui mahdollisuus ostaa vanha automaalaamo kiinteistöineen, jolloin Awux Lohjan yrittäjä, Panu Tiililä, pääsi alalle mikä häntä on aina kiinnostanut.  

Seuraavan vuosikymmenen suunnitelma on säilyttää nykyinen asema ja kasvaa Awux-ketjun mukana entistä luotettavammaksi ja laadukkaammaksi. 

Motivoitunut henkilökunta laadukkaan työn jäljen takana 

Test-Tecin liiketoiminnan kasvaessa myös henkilökunnan määrä on vuosien aikana kasvanut. Alussa Test-Tecillä työskenteli kolme henkilöä, nykyinen lukumäärä on seitsemän työntekijää.  

Awux Lohjan yrittäjä Panu kuvailee henkilökuntaansa erittäin motivoituneeksi ammattilaisjoukoksi, joiden kanssa on hyvä jatkaa kehittymistä ja olla alueensa kilpailukykyisin kumppani. 

”Tiellähän myö touhotettaan – teitä varten!” –Awux yrittäjä, Panu Tiililä 

Mitä kuuluu Awux yrittäjän työpäivään? 

“Vauhtia ja vauhtia!” Päivän aikana Panu hoitaa asiakaspalvelua, vahinkotarkastuksia, työnjohtotehtäviä, myyntiä, tilauksia, laskutusta, tavaranoutoja ja mitä ikinä eteen sattuukaan.  

Awux Lohjan yrittäjä tekee mielellään töitä tämän alan parissa, sillä työt toimivat myös hänen harrastuksenaan. Vauhdikkaisiin päiviin energiaa parhaiten antaa hänen lempiruokansa, paistettu maksa. 

Jos Panu saisi valita itselleen minkä tahansa auton, hän haluaisi ehdottomasti vanhan Mustangin.  

Awux Lohjan yhteystiedot löydät täältä.