Awux Malmi tarjoaa kolarikorjauspalveluita korinoikaisusta pelti- ja maalivaurioiden korjaukseen uudistetuissa tiloissa Helsingissä

 Awux Malmi tarjoaa kolarikorjauspalveluita korinoikaisusta pelti- ja maalivaurioiden korjaukseen uudistetuissa tiloissa Helsingissä

Helsingissä sijaitseva Awux Malmi (J.M. Pro-Paint Oy) tarjoaa uudistetuissa tiloissaan kokonaisvaltaisesti kolarikorjauksen palveluita kuten korikorjausta ja autonmaalausta. Kolarikorjaamon automaalaamo uudistettiin täysin vuosi sitten ja joulukuussa 2019 myös peltikorjaamon puoli sai kasvojenkohotuksen.

Uudistetussa kolarikorjaamossa kelpaa asioida

Uudistetussa kolarikorjaamossa kelpaa asioida

Malmin Awuxilla on siistit asiakkaiden vastaanotto- ja odotustilat. Korikorjauspuoli sijaitsee toimiston yhteydessä ja tien toisella puolella on täysin uudistettu automaalaamo. Automaalaamon puolelle harvoin asiakkaalla on mitään asiaa, mutta halutessaan on loppuasiakkaan mahdollista päästä ihailemaan tätä kammio- ja prosessiuudistuksen läpikäynyttä automaalaamoa yhdessä henkilökunnan kanssa.

Esikäsittelypuoli ja koko maalaamo on siisti ja erityisesti puhtaaseen ilmaan kiinnittää huomiota. Maalaamouudistuksen yhteydessä haluttiin varmistaa turvalliset työskentelytilat huippuluokan ilmanvaihdon myötä. Korkeat tilat ja uudelleenjärjestelty töiden läpivienti mahdollistavat nopean töiden käsittelyn niin henkilöautoille kuin paketti- ja matkailuautoillekin.

Kokemusta kolarikorjauspalveluista lähes 20 vuotta

Yrittäjä Jani Männistö aloitti vuonna 1995 alan työt Helsingin Automuovilla muovikorjausten ja maalaushommien parissa. Pikkuhiljaa myös korikorjaus tuli osaksi muuta tekemistä. Automuovilla työskentely oli todella itsenäistä ja hyvin lähellä yrittäjyyttä. 2000-luvun alussa avautui mahdollisuus lähteä yrittämään kolarikorjaamon vetämistä ja sillä tiellä Männistö on vieläkin. J. M. Pro-Paint on ollut Awux-toimipisteenä kolme vuotta.

Tänä päivänä toimipisteessä työskentelee yhteensä kahdeksan kolarikorjauksen ammattilaista. Kolme heistä on erikoistunut korikorjaukseen ja kolme maalaukseen, mutta jokainen työntekijä hoitaa yksittäisen työn ammattitaidolla alusta loppuun. Jani Männistö johtaa vauriokorjaamon liiketoimintaa yhdessä työnjohtaja Pauli Heinon kanssa.

–Tulee sitä vielä aina silloin tällöin sotkettua vaatteet hallin puolella, ja jos oikein kiire yllättää, niin maalaamossa ei yksi ylimääräinen käsipari ainakaan haitaksi ole, Jani tunnustaa.

Yhdessä sitoutuneen henkilöstön kanssa kaikki huolehtivat kolarikorjaamon prosesseista ja sujuvasta työnkulusta.

Malmin Awuxilla ei sanota asiakkaalle ikinä ei

Suuri osa asiakaskunnasta on yksityisautoilijoita, jotka ovat tulleet melkein aina suositusten kautta asiakkaiksi. Lisäksi Malmin Awuxin asiakaskunnassa on myös ammattiautoilijoita kuten takseja, jotka toimivat erikoisvarustellulla kalustolla. Isot maalaamotilat mahdollistavat myös matkailuautojen ja esimerkiksi nopeaa käsittelyä kaipaavien ambulanssien kolarikorjauksen.

– Ikinä ei sanota asiakkaalle, että on liikaa töitä. Pyrimme saamaan auton liikenteeseen edes hätäkorjauksella, jonka jälkeen sovitaan sopivampi hetki asiakkaalle saada auto työn alle, yrittäjä Jani Männistö kertoo.

Joskus vaaditaan myös paljon kekseliäisyyttä, että saadaan asiakkaan auto mahdollisimman pian takaisin tielle:

– Erikoistapaukset ja yllättävät käänteet pitävät työn mielenkiintoisena. On hienoa kuinka oma henkilökunta on aina valmiina joustamaan asiakkaiden vuoksi. Meillä asiakas on aina keskiössä, Männistö summaa.

Malmin Awuxin asiakastyytyväisyys on korkealla ja asiakaspalvelua pidetään arvossa. Henkilökunta on sitoutunutta ja ammattitaitoista. Helsingissä sijaitseva Awux Malmi tarjoaa valtuutettua vahinkotarkastusta, auton kori- ja maalivaurioiden korjausta sekä korinoikaisua.

Henkilöautojen lisäksi korjaamolla voidaan vastaanottaa muutkin kulkuneuvot kuten pakettiautot, asuntovaunut ja asuntoautot sekä muut alle 4500 kg hyötyajoneuvot.

https://www.awux.fi/toimipisteet/awux-malmi/