Awux levittäytyi Kuopioon

 Awux levittäytyi Kuopioon

Awux sai vahvan tukijalan Kuopioon, kun alalla jo yli kolme vuosikymmentä toiminut Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy liittyi ketjuun. Tuore Awux-piste tunnetaan vankasta ammattitaidosta ja laadukkaasta työn jäljestä. Yrityksen jatkuvuus on turvattu, sillä päivittäisessä työn touhussa on mukana kaksi sukupolvea ja tulevaisuuteen suhtaudutaan valoisasti.

  • Alalla toimiminen edellyttää vaativaa ammattitaitoa, jota ei opita hetkessä eikä ammattilaiseksi tulla kuin kokemuksen kautta, vaikka koulutuksen merkitys tärkeä onkin. Tämä merkitsee myös sitä, että toiminnan on oltava pitkäjänteistä ja luottamus on rakennettava laatutyön kautta, linjaa Kari Pentikäinen.

Awux-ketju merkitsee kuopiolaisille erityisesti leveämpiä hartioita, niin neuvotteluvoimaa kuin hankintaetujakin, koulutusmahdollisuuksia ja tiedonsaantia unohtamatta.

  • Nykymaailma kehittyy suuntaan, jossa yksittäisen toimijan on yhä vaikeampi pärjätä yksin. Mm. vakuutusyhtiöt haluavat yhdenmukaista palvelua valtakunnallisesti ja niihin haasteisiin vastaaminen edellyttää laajempia kokonaisuuksia myös korjaamoyrittäjiltä. Meille suomalaisten alan yrittäjien omistama Awux-ketju oli erinomainen ratkaisu. Olemme nyt osa isompaa kokonaisuutta ja paikallisesti laitamme edelleen peliin kaikkemme, niin kuin tähänkin asti. Nyt resursseja on vain takana enemmän, sanoo puolestaan nuorempaa sukupolvea edustava Joonas Pentikäinen.

Awux Kuopio palvelee asiakkaita 7 ammattilaisen voimin. Tarjolla on kaikki korikorjaamiseen ja maalaamiseen liittyvät palvelut, yritys toimii myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamana vahinkotarkastajana. Palveluun kuuluvat lisäksi tuulilasien korjaukset ja vaihdot sekä ilmastoinnin huollot.