Awux Rauma on kolarivaurioiden palvelukeskus

 Awux Rauma on kolarivaurioiden palvelukeskus

Awux Rauma, eli Kiukaisten Autopelti ja Hinaus Ky on kolarikorjaamo ja hinauspalvelun ammattilainen, joka Rauman lisäksi palvelee Eurassa ja koko Satakunnassa. Awux Rauma tarjoaa korjaamopalvelut ja hinaus- sekä tiepalvelut pitkän kokemuksen tuomalla varmuudellaPalveluihin kuuluvat kaikki vahinkotarkastuksista kolarikorjauksiin, automaalauksiin ja tuulilasin vaihtoihin.  

Awux Rauman työntekijät ovat myös laatukoulutettuja hinaus- ja tiepalvelujen ammattilaisia. Hinaukset onnistuvat niin henkilö- ja pakettiautoille, moottoripyörille, mopoautoille kuin raskaan kaluston ajoneuvoilleAwux Rauman erikoisosaamista onkin raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen, linja-autojen ja työkoneiden hinaus 

Awux Rauma ottaa vastaan myös romuautoja ja myy varaosia, jotka ovat löydettävissä Autopurkaamotsivustolta 

”Tervetuloa täyden palvelun taloon. Autamme kolarikorjauksiin liittyvissä asioissa ja tuomme avun myös tien päälle.”
Awux Rauman yrittäjä, Jyrki Mattila

Tervetuloa täyden palvelun taloon. Autamme kolarikorjauksiin liittyvissä asioissa ja tuomme avun myös tien päälle.

Rintamamiestalon piharakennuksesta hinauspalveluiden erityisosaajaksi 

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus Ky:n toiminta alkoi rintamamiestalon piharakennuksessa Kiukaisissa yhden henkilön voimin vuonna 1988. Noin kuuden vuoden päästä vuonna 1994 valmistui halli teollisuusalueelle ja siitä noin kuuden vuoden kuluttua avattiin toinen toimipiste vuokratiloihin Raumalle. Nykyinen oma korjaamotila Raumalle valmistui vuonna 2006. 

Toiminta on laajentunut piharakennusajoista monipuoliseksi kolarivaurioiden palvelukeskukseksiPalveluihin kuuluvat kolarikorjaamo, maalaamo, hinauspalvelut sekä autopurkaamo. Tällä hetkellä työntekijöitä on yrittäjän lisäksi 13Hinausautoja on seitsemän ja kahdeksas hinausauto on parhaillaan valmistumassa. 

Vuosien varrella on sattunut ja tapahtunut. Yhdeksi sattumukseksi Kiukaisten Autopelti ja Hinaus Ky:n yrittäjä Jyrki Mattila mainitsee hieman erilaisen hinauspalvelua vaativan kommelluksen: 

– RMJ:n festivaaleilla (Raumanmeren juhannus) sattuu ja tapahtuu: kerran eräs ryhmä nuoria pystytti teltan väärään paikkaan, jolloin teltta ja juhlijat vedettiin hinausauton lavalle ja siirrettiin toiseen paikkaan. Tuskinpa edes huomasivat. Mattila muistelee naureskellen.  

Awux Raumalla on haasteita kaihtamaton yrittäjä 

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus Ky:n yrittäjä Jyrki Mattila on ollut alalla jo 32 vuotta, eikä kiinnostus alaa kohtaan ole vieläkään hiipumassa. Vapaa-ajallaan hän harrastaa vanhojen autojen entisöintiä, mökkeilyn lomassa erilaisia projekteja sekä matkustelua. Mattila pitää uusiin haasteisiin tarttumista innostavana ja mainitseekin Matti Nykäsen laulunsanoja lainaten: ”jokainen tsäänssi on mahdollisuus”. 

Yrittäjä Jyrki Mattilan työpäivä starttaa aamulla aluksi kolarikorjaamon työn vastaanotossa.

Yrittäjä Jyrki Mattilan työpäivä starttaa aamulla aluksi kolarikorjaamon työn vastaanotossa. Päivän aikana hän seuraa töiden kulkua, pitää yhteyttä asiakkaisiin ja tarvittaessa avustaa erilaisissa korjaukseen liittyvissä työtehtävissä sekä hyppää vielä hinausautonkin rattiin hinauskeikkojen tullessa. Iso osa päivästä kuitenkin kuluu yrittäjälle ominaisissa askareissa, kuten puhelimessa ja juoksevien asioiden hoidossa.