Awuxille myönnettiin Avainlippu-tunnus

 Awuxille myönnettiin Avainlippu-tunnus

Kotimaisen työn liitto on myöntänyt Awux-ketjulle Avainlippu-tunnuksen. Suomalaisten korjaamoyrittäjien vuonna 2015 perustama ja omistama ketju koostuu paikkakunnillaan tunnetuista ja arvostetuista korjaamoista, joiden yhdistävä tekijä on nimenomaan korikorjaus ja maalaus.

Ketju tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja kaikki toimipisteet palvelevatkin myös vakuutusyhtiöiden valtuuttamina vahinkotarkastajina.

Kotimaisuus ja yrittäjyys on ketjullemme jo arvo sinänsä, sanoo Awux Autopalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtaja Taneli Hakkarainen. Meillä on mukana suomalaisittain tarkasteltuna poikkeuksellisen paljon toisen ja jopa kolmannen sukupolven yrittäjiä, joten on luonnollista, että nämä asiat näkyvät toiminnassamme. Tämä on kasvollista yrittäjyyttä parhaimmillaan, asioidessaan Awux-pisteessä asiakas saa paitsi lähipalvelun, myös avukseen asiantuntijan, jolla on aina pelissä työpaikan lisäksi myös oma maine. Sellaisella on merkitystä.

Avainlippu-tunnus kertoo, että palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää suomalaisia. Yli 60 prosenttia suomalaisista sanoo, että Avainlippu-tunnus vaikuttaa heidän ostopäätöksiinsä melko paljon tai erittäin paljon.