Toimenpiteet Awux kolarikorjaamoissa liittyen koronavirukseen (COVID-19)

 Toimenpiteet Awux kolarikorjaamoissa liittyen koronavirukseen (COVID-19)

Awux kolarikorjaamot ovat varautuneet ja ryhtyneet omalta osaltaan ennaltaehkäiseviin toimiin koronaviruksen (COVID-19) takia ja pyrimme kaikin tavoin vähentämään tartuntariskiä.

Toiminta korjaamoilla jatkuu normaaliin tapaan, mutta koska asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita, olemme laatineet ohjeistuksen koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Pienempien vaurioiden osalta voit lähettää meille kuvat vaurioista. Monissa tapauksissa pystymme arvioimaan auton pintavaurioiden korjaustarpeet ja -kustannukset jo kuvien perusteella ja säästyt erilliseltä vahinkotarkastuskäynniltä korjaamolla.

  1. Olemme tehostaneet puhtaanapitoa toimipisteessämme. Ovenkahvat ja muut kosketuspinnat puhdistetaan tarkasti siivouksen yhteydessä. Työn vastaanottopisteet desinfioidaan useampaan kertaan päivän aikana.
  2. Panostamme hygieniaan. Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme kiinnittämään erityishuomiota käsihygieniaan sekä huollon vastaanotossa että huoltohallissa. Emme kättele, mutta palvelemme asiakastamme edelleen laadukkaasti. Noudatamme myös aivastamis- ja yskimishygienian ohjeistuksia. Teethän sinäkin niin. Toimipisteessämme on käsienpesu- ja desinfiointimahdollisuus WC-tiloissa, lisäksi käsidesiä on saatavuudesta riippuen myös näkyvästi esillä asiakastiloissamme.
  3. Asiakkaan auton suojaus. Mekaanikkomme käyttävät kertakäyttökäsineitä (tai ratin- ja vaihdevalitsimen kertakäyttösuojia) ja suojaavat istuimen siirtäessään asiakkaamme autoa tai työskennellessään auton sisätiloissa.
  4. DESINFIOIMME myös autosi kosketuspinnat ennen luovutusta.

Vallitsevassakin tilanteessa palvelemme Awux kolarikorjaamoissa kaikkia hyvin ja teemme parhaamme, että auton huoltaminen olisi sinulle huoletonta, vaivatonta ja turvallista.