Awux Jyväskylä – Laadukasta palvelua jo yli 40 vuoden ajan

 Awux Jyväskylä – Laadukasta palvelua jo yli 40 vuoden ajan

Awux Jyväskylä on Seppälänkankaalla toimiva vuonna 1978 perustettu maineikas Siroauto OyKorikorjaamoiden laatuluokituksessa ylimmän tason eli kolme tähteä saanut kolarikorjaamo on ainoa ylimmän tason kolarikorjaamo koko Keski-Suomessa. Heidän saamansa laatuluokitus vahvistaa paitsi osaamisen olevan huippuluokkaa, niin myös sen, että heidän käyttämänsä kalusto on viimeisen päälle ajanmukainen. Awux Jyväskylässä tehdään kolarikorjaukset alusta loppuun. He tarjoavat asiakkailleen joustavaa palvelua ja kaikki nykyaikaisen kolarikorjaamon palvelut pelti- ja muovikorjauksista tuulilasien korjauksiin sekä vaihtoihin.  

”Meiltä Siroautosta asiakkaat lähtevät tyytyväisin mielin.” -Mikko 

Isän jalanjäljissä Awux-yrittäjäksi 

Awux-Jyväskylän yrittäjä Mikko Sironen kertoo kulkeneensa isänsä jalanjäljissä kolarikorjaamoyrittäjäksi.  

Siroauto on perheyritys, joka perustettiin jo 70-luvun lopulla Mikon vanhempien toimesta. Mikko on ollut mukana Siroauton arjessa jo pikkupojasta asti, joten alan valinta oli hänelle lähtökohtaisesti selvillä. Lopullinen päätös tulevaisuuden ammatista syntyi opintoihin kuuluvien työharjoittelujaksojen aikana, jotka hän suoritti Siroautolla.  

”Nyt sukupolvenvaihdos on viimeistelyä vaille ja vastuu yrityksestä siirtynyt minulle, mutta työskentely vanhempien kanssa yhdessä jatkuu edelleen.” 

Ihmisen näköistä palvelua 

Awuxyrittäjä Mikko kuvailee työilmapiiriä rennoksi ja työntekijöitään huumorintajuisiksi ammattilaisiksi. Siroautossa laatu on kunnia-asia, ja heillä varmistetaankin, että jokainen asiakas lähtee korjaamolta hyvillä mielin. Tavoitteena heillä on kunnianhimoisesti olla nykyaikaisin alalla toimija.  

”Jyväskylän seudun ihmiset ovat laatutietoista väkeä, jotka arvostavat hyvää ja huolellista palvelua. Siitä meillä on pidetty kiinni nyt  yli neljä vuosikymmentä ja pidetään myös jatkossa.” 

Awux Jyväskylä kolarikorjaamo

Mitä Awux merkitsee Siroautolle? 

Awux ketjuun kuuluminen yhdessä 39 muun Awux-toimipisteen kanssa tuo yhteenkuuluvuutta, tukea ja turvaa. Ketju tarjoaa sellaisia palveluita ja mahdollisuuksia, joihin yksittäisenä yrittäjänä ei ole mahdollisuuksia. Joukko tuo lisää voimaa. 

Mitä kuuluu Awux-yrittäjä Mikon työpäivään ja vapaa-aikaan? 

Pääasiassa Mikko hoitaa työpäiviensä ajan asiakaspalvelua, mutta tilanteen vaatiessa hän ei pelkää liata käsiään korjaamon puolella. Hän pystyy tekemään kolarikorjaamossa kaikkea muuta paitsi maalaamista, sen hoitavat Siroautossa automaalauksen ammattilaiset.  

Hän kertoo hyvän päivän tunnusmerkiksi päivän sujuvuuden. Silloin hommat lähtevät rullamaan aamusta alkaen. Haastavinta hänen työssään on lähteä kotiin tarpeeksi ajoissa. Välillä työt tuppaavat jatkumaan illan puolelle ja päivän aikana tulee juotua turhan monta kupillista kahvia. 

Töitä Mikko tasapainottaa harrastuksillaan, joihin lukeutuu kaksipyöräiset ja moottoriurheilu. Jyväskylässä parasta hänen mielestään on Siroauton lisäksi satama-alue sekä kävelykatu.  

”Vaurion sattuessa, tuo autosi meille korjaukseen. Me pidämme siitä hyvää huolta. Tervetuloa!” 

Awux-Jyväskylän yhteystiedot löydät täältä.