Awux Kangasalan valttina on onnellinen henkilökunta

 Awux Kangasalan valttina on onnellinen henkilökunta

Awux Kangasala on aivan Tampereen rajalla sijaitseva KolarimaalausCenter Oy. Awux Kangasalassa tehdään niin isoja kuin pieniäkin vauriokorjauksia, Suomen kaikkien vakuutusyhtiöiden valtuuttamana. Awux Kangasala tarjoaa kolarikorjaukset, automaalaukset, tuulilasin korjaukset- ja vaihdot sekä vahinkotarkastukset kaikille automerkeille. Luotettavasti ja laadukkaasti.  

Ajatukset omasta yrityksestä sai alkunsa kesätöiden myötä 

Awux Kangasalan yrittäjä Joonas Lampinen kertoo kiinnostuneensa alasta kesätöiden myötä. Yksi sattuma johti toiseen ja kokemuksen karttuessa alkoi ajatus omasta yrityksestä vahvistumaan. Nyt Joonas on päässyt rakentamaan omannäköistä palveluaan jo yli seitsemän vuoden ajan. Iso askel ja unelmien toteutus oli muutto omiin, uusiin toimitiloihin vuonna 2019. Muutto mahdollisti Awux Kangasalan uusien työtilojen toteutuksen juuri niin kuin Joonas halusi ne toteutettavan. 

”Hyvä tuli, mutta jotain parannettavaakin on listalle tullut ja niitä työstetään jo.” -Awux Kangasalan yrittäjä Joonas Lampinen 

Awux Kangasalan henkilökuntaa yhdistää vahva halu kehittyä työssään 

Awux Kangasalan valttina on onnellinen henkilökunta, joka näkyy myös työn jäljessä. Yrittäjä Joonas kokee tärkeäksi, että henkilökunta poistuu töistä hymy korvissa. Hän kertoo henkilökuntansa olevan oman alansa ehdottomia huippuja ja erittäin luotettavaa väkeä.  

Työt luovutetaan hyvillä mielin asiakkaalle 

Awux Kangasalassa pidetään huolta työn laadusta. Heillä varmistetaankin, että jokainen luovutettava työ tehdään niin hyvin, jotta sen voi hyvillä mielin luovuttaa asiakkaalle. Tästä Joonakselle muistuikin mieleen eräs hauska hetki matkan varrelta, jolloin asiakas tuli reklamoimaan työn laadusta. Asiakas pyysi Joonasta tulemaan kanssaan ulos katsomaan työn jälkeä auton kylkeä osoitellen ja taisi siinä äänikin vähän nousta. Kun Joonas sai puheenvuoron, hän joutui kertomaan asiakkaalle, että mallaustyön alla oli kyllä ollut päinvastainen kylki. Siitä ei löytynyt huomautettavaa 

Kun keskittyy siihen, että lupaukset pitävät ja pitää asiakkaat ajan tasalla töiden etenemisestä, niin asiat sujuvat mukavasti.” -Joonas 

Awux Kangasalassa hoituu automaalaukset

Tavoitteena olla alueen kilpailukykyisin kumppani 

Awux Kangasalassa on käytössä mm. värinmäärityslaitteisto, joka takaa, että maalatut osat ovat tarkasti ajoneuvon alkuperäisen värin mukaisia. Heiltä löytyy myös markkinoiden kehittynein automaalaamolaitteisto, kalusto yhdessä huipputaitavien ammattilaisten kanssa mahdollistaa virheettömät ja laadukkaat korjausmaalaukset.  

Awux Kangasalassa tasaisen hyvä lopputulos ei lopeta kehittymisen janoa. Heillä onkin tavoitteena olla alueensa kilpailukykyisin kumppani kaikille heidän asiakkailleen. Joonaksen lupaus on, että heillä ei lopeteta jatkuvaa kehittymistä. 

Mitä Awux merkitsee Kolarimaalauscenterille? 

Awux-ketjuun kuuluu 40 korjaamoa, jotka työllistävät 150 alansa ammattilaista. Awux-ketjuun kuuluminen Kolarimaalauscenterille merkitsee laajaan ammattilaisten verkostoon kuulumista, jossa jokaisesta ammattilaisesta on hyötyä toisilleen. 

Awux-Kangasalan yhteystiedot löydät täältä.