Awux Vaasa, täyden palvelun kokonaisuus

 Awux Vaasa, täyden palvelun kokonaisuus

Awux Vaasa on Vaasan Klemettilässä sijaitseva MH-Color Oy Ab, kolarikorjauksiin ja automaalauksiin erikoistunut vakuutusyhtiöiden valtuuttama autokorjaamo. Awux Vaasa tarjoaa kolari- ja korikorjaukset, automaalaukset sekä lasikorjaukset ja -vaihdot kaikille automerkeille. Palveluihin kuuluvat myös vahinkotarkastukset sekä 24h hinaus- ja tiepalvelut kaikille automerkeille ja -malleille vuosien kokemuksella. MH Color on myös useiden autoliikkeiden luottokumppani kolarikorjauksissa ja niihin liittyvissä maalauksissa. Awux Vaasan asiakaskuntaan kuuluvat niin yksityishenkilöt, yritykset kuin vakuutusyhtiötkin. 

” Kun peltiä menee ryttyyn tien päällä tai parkkipaikalla, me autamme.” – MH-Color

“ Skryncklas plåten på vägenellerparkeringen , hjälper vi.” – MH-Color

 

Awux Vaasan valttina on vahva kaksikielisyysruotsinkielisyyden näkyessä vahvasti yrityksen jokapäiväisessä toiminnassa. Awux Vaasa on myös ainoa alueellansa toimiva kolarikorjaamo, jolla palvelupaketti kattaa kokonaisuuden hinaus– ja tiepalveluista vahinkotarkastuksen kautta, kolarikorjaukseen ja maalaukseen. Kyse on täyden palvelun kokonaisuudesta. 

Kahden miehen yrityksestä rautaiseksi ammattilaisjoukkueeksi 

Awux Vaasan yrittäjillä on pitkä kokemus autokorjaamoalalta. Molemmat yrittäjät ovat rautaisia ammattilaisia, eikä kiinnostus alaa kohtaan ole hiipunut vuosien varrella.  

MH-Colorin toiminta alkoi vuonna 2000 kun toinen yrittäjistä, Mika Rönnqvist aloitti korjaamalla ja maalaamalla autoliikkeiden autoja. Kahden vuoden päästä, vuonna 2002, Hannu Hakala liittyi mukaan. Samana vuonna töiden painopiste siirtyi enimmäkseen korikorjauksien tekemiseen ja maalaamiseen niin alihankintana merkkikorjaamoille kuin suoraan vakuutusyhtiöillekin 

Koulutettu henkilökunta ja nykyaikaiset korikorjaamon sekä maalaamon laitteet laadukkaan lopputuloksen takeena 

Awux Vaasan ammattitaitoinen henkilökunta ja laadukkaat ja nykyaikaiset korikorjaamon ja maalaamon laitteet takaavat luotettavan, asiantuntevan ja laadukkaan lopputuloksen kaikissa korinkorjaus- ja maalaustöissä.  

Automaalaamon moderneissa maalaus- ja kuivauskammioissa käytetään korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä, vesiohenteisia Spies Hecker automaaleja

Lähellä asiakasta -pilottihanke vahvistamaan palveluita 

MH-Color on kasvanut ja kehittänyt määrätietoisesti korikorjaus-, maalaus- ja asiakaspalveluaan tarjotakseen mahdollisimman tehokasta ja laadukasta palvelua. Yrityksen hyvä maine Vaasan alueella kertookin tämän onnistuneen. Työntekijöiden määrä MH-Colorissa on kasvanut vuosien aikana, tällä hetkellä työntekijöitä on yrittäjien lisäksi 11.   

Tulevaisuudessa Awux Vaasa kehittyy ja kasvaa edelleen. Huhtikuussa 2020 julkaistu Awux Vaasan Lähellä asiakasta -pilottihanke tulee tuomaan yritystä lähemmäs maakunnan asiakkaita ja vahvistaa siten yrityksen palveluita jokaisella osa-alueella.